Rena Rama Sara


Vi är den personliga webbutiken med stort hjärta.


Jag heter Sara Svensson och driver företaget och webbutiken Rena Rama Sara. Jag har alltid älskat färg och form, olika strukturer och material. Min egen resa som företagare startade egentligen redan 2015. Då öppnade jag garnbutik och inramningsverkstad i min hemort Diö. Då höll vi till i anrika och inspirerande fabriksmiljöer i nedlagda Gemla Möblers fabrik som på senare år fått namnet Funkisfabriken. Knappt ett år senare hade vi vuxit ur lokalen och flyttade hela verksamheten till en stor fin lokal mitt i Älmhult centrum. Här drevs verksamheten ända fram till december 2019 då den såldes strax efter familjen flyttat tillbaka till Växjö.


Nu några år senare så kliar det i fingrarna och i min entreprenörssjäl så nu är det dags att återigen starta igång något nytt. Denna gång storsatsar vi på butiken i Växjö på Klostergatan 9 och så blir det webbutik med garner i massor och i alla världens färger och kvalitéer. Vi har mönster, stick- och virktillbehör, knappar, broderier, hemtextilier och annat smått och gott. 


Vi letar hela tiden efter nya roliga saker att fylla på med i shoppen.

Vår strävan är att hitta hållbara miljövänliga lösningar på allt från packmaterial till val av sortiment. 

Vad som är så härligt med garn, oavsett om du stickar eller virkar, så gör man hållbara saker som kan ärvas i generationer och det är hållbart.


Så varmt välkomna till min personliga och färgstarka webbutik!

Vi är den lilla personliga webbutiken med stort hjärta.


Med kärlek,

Sara


I butiken på Klostergatan 9 i Växjö kan du se hela vårt utbud av garn och tillbehör. © 2021 Rena Rama Sara AB. All rights reserved. Organisationsnummer: 559312-4554.